Haritadan Firma Ara

Türkiye Haberleri

Cizre’de, Bodrum Katın Gizemi? İçeride Rozan Ve Mamo Var
HaberlerTürkiye
13.18 , 02/02/2016
Web Siteniz Yok mu?
Cizre’de, Bodrum Katın Gizemi? İçeride Rozan Ve Mamo Var
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Cizre’de, yaralılar var denilerek operasyonların engellediği binanın bodrum katında ‘’Rozan ve Mamo’’ adlı PKK’nın dağ kadrosundan iki üst düzey teröristin olduğu iddiaları gündeme oturdu.
 
Cizre’de, bir evin bodrumunda yaralı sivillerin olduğu iddia edilen yerle ilgili güvenlik güçleri yeni bilgilere ulaştı. PKK’nın, üst düzey isimlerinin telsiz ve telefon görüşmelerinden o binada örgütün lider kadrosundan iki ismin olduğu bilgisini edindi. Terör örgütü biri kadın iki teröristi canları pahasına binadan çıkartarak Avrupa’ya kaçırmayı planlıyor. PKK’lı teröristlerin, Avrupa’dan Kandil’e ve Kandil’den de Cizre’ye ulaşan telsiz ve telefon görüşmeleri tespit edildi. 
 
Terör örgütü PKK’nın Avrupa sorumlusu Sabri Ok’un, Cizre’deki o bina ile ilgili talimatlarına ulaşıldı. Sabri Ok’un, bodrum kattaki iki ismin Mama ve Rozan kod adlı iki teröristin, mutlaka ne olursa olsun o binadan sağ çıkartılıp Avrupa’ya gönderilmesi talimatını verdiği belirtildi. O bina güvenlik güçleri tarafından çembere alındı. Alınan bilgilerde binada 30 terörist, çevresinde bulunan 7 binada da 30 olmak üzere 60 silahlı terörist var. Binanın ayrıca uzun süredir revir ve mühimmat deposu olarak kullanıldığı belirtildi. Binanın, 150 metre uzağında 15 ambulans hazırda bekletilirken güvenlik güçlerinin ‘’ Size zarar verilmeyecek ambulanslara binin’’ anonslarına silahla ateş edilerek karşılık veriliyor.
 
Örgütün, Sırp paralı terörist tuttuğu belirtildi. Ölü ele geçen keskin nişancının Sırp olduğu ve yaralı yakalanan diğer keskin nişancının da Sırp olduğu belirtildi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 3567 defa incelenmiştir.

Etiketler: #cizre#Şırnak#pkk#Rozan#Mamo#Örgüt#Yönetici
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
  allah belalarını versin  
 
kömürcü, 02/02/2016  
 

  Alayına ölüm... 8 aydır 800 yakın şehit verdik daha ne bir adamın koruması  
 
Milliyetçi, 02/02/2016  
 

Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER