Haritadan Firma Ara

Çanakkale Haberleri

Çanakkale’de, Katliam Gibi Kaza: 7 Ölü
HaberlerÇanakkale
12.19 , 17/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
Çanakkale’de, Katliam Gibi Kaza: 7 Ölü
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Çanakkale’de meydana gelen kazada, kaçak mültecileri taşıyan otobüsle otomobil çarpıştı. Feci kazada, 2’si çocuk ve 1 kişinin hamile olduğu belirtilen 6 kişi yaşamını yitirdi ve kazada ağır yaralanan 38 yaşındaki Ramazan Çakır’da kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.
 
Çanakkale’deki katliam gibi kazada, ağır yaralı Ramazan Çakır’ın da yaşam savaşını kaybetmesi ile ölü sayısı 7’ye çıktı. Trafik kazası, Bayramiç-Ezine Karayolu’nda saat 4.00 sıralarında meydana geldi. 17 ZE 245 plakalı 35 yaşındaki Mehmet Çakır idaresindeki otomobil karşı yönden gelen ve kaçak mültecileri taşıyan 34 EY 3480 plakalı 35 yaşındaki Mehmet Çakır idaresindeki otobüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile, otobüs dereye yuvarlandı ve 4 kaçak ile otomobildeki Çakır ve hamile yengesi Sevil Çakır yaşamını yitirdi. Kaza sonrasında, otobüs sürücüsü Tozdemir ve organizatör olduğu iddia edilen C.E. tutuklandı.
 
Feci kazada, eşi ve ağabeyini kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan Ramazan Çakır yaşam savaşını kaybetti. Ramazan Çakır, öğlen kılınan namazdan sonra Külcüler Köyü’ndeki mezarlıkta eşi ve ağabeyinin yanında toprağa verildi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2233 defa incelenmiştir.

Etiketler: #çanakkale#Otomobil#Otobüs#kaza#Ölü#Yaralı
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER