Haritadan Firma Ara

Çanakkale Haberleri

Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 2’si Kurtuldu, Biri Boğuldu
HaberlerÇanakkale
10.51 , 05/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 2’si Kurtuldu, Biri Boğuldu
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde balıkçı teknesi şiddetli fırtına nedeni ile su alarak battı. Batan teknede bulunan 3 balıkçıdan, 2’si yüzerek karaya ulaşmayı başarırken, İbrahim Şahin adlı balıkçı o kadar şanslı değildi.
 
Gökçeada açıklarında fırtınaya yakalanan balıkçı teknesi, su almaya başladı. Bir süre sonra alobora olan teknede bulunan 2 balıkçı yüzerek canlarını kurtardı. İbrahim Şahin adlı balıkçı ise azgın sularda boğularak can verdi. Gelibolu’da dün saat 21.00 civarlarında Cengizhan-7 adlı tekne ile denize açıldılar. Aydıncık Lüfer Burnu’nda oltalarını atan balıkçılar avlanmaya başladılar. Havanın kötüleşmesiyle denizde fırtına çıktı. Fırtına sebebi ile tekne su almaya başladı. Sahil Güvenliği arayan balıkçılar zor anlar yaşadı. 9 metrelik teknenin batacağını anlayan 3 balıkçı denize atlayarak karaya doğru yüzmeye başladılar. 
 
Üç balıkçıdan Mehmet Taras ve Hüseyin Akgül’ün yüzerek karaya ulaştığı bildirildi. İbrahim Şahin adlı balıkçının ise, fırtınada denizde boğularak yaşamını yitirdi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2230 defa incelenmiştir.

Etiketler: #çanakkale#Gökçeada#Balıkçılar#Alabora#tekne
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER