Haritadan Firma Ara

Çanakkale Haberleri

Çanakkale 18 Mart, 101. Yılı Tüm Yurtta Dualarla, Etkinli...
HaberlerÇanakkale
21.48 , 18/03/2016
Web Siteniz Yok mu?
Çanakkale 18 Mart, 101. Yılı Tüm Yurtta Dualarla, Etkinliklerle Anılıyor
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Çanakkale 18 Mart, 101. Yılı Tüm Yurtta Dualarla, Etkinliklerle Anılıyor
 
Çanakkale Savaşları’nın bu yıl tam 101. Yılı.  Bu büyük zaferi kazanan omuz omuz ayrımcılık yapmadan bu vatan için çarpışan şehitlerimizi anma günü. Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Müdürlüğü de, tüm yurtta ‘250 bin Şehide 250 Bin Hatim Etkinliği’ düzenledi. Okunan hatimler duaları yapılarak şehitlerimize gönderildi.
 
Çanakkale Savaşları’nın 101. Yılı şehitlerini anma etkinlikleri tüm yurtta devam ediyor. Okunan hatimler dualarıyla birlikte şehitlerimizin ruhlarına yollanıyor. 18 Mart Deniz Zaferi kapsamında, Terkirdağlı bir grup Gelibolu’ya ihtişamlı bir giriş yaptı. Çanakkale’de şehit olan, 57. Alay askerleri anısına düzenlenen yürüyüş Tekirdağ’dan Gelibolu’ya ve Edirne’nin Keşan ilçesi Uzunköprüden, Çanakkale Savaşlarında ilk kurşunu sıkan 15. Hava Bölüğü ile birleşerek yürüyüşe devam ettiler. Gelibolu’ya gelindiğinde, coşkuyla karşılanan gruplar adına çeşitli konuşmalar yapıldı.
 
Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Çanakkale ruhu ve Çanakkale muharebelerinden bahsederek, “O ruha çok ihtiyacımız var, Çanakkale ruhunu yeniden istiyoruz” dedi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2157 defa incelenmiştir.

Etiketler: #çanakkale#Tatil#Savaş#şehit#Hatim
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER