Haritadan Firma Ara

Çanakkale Haberleri

Çanakkale'de Mültecilerin Acı Sonu
HaberlerÇanakkale
18.07 , 27/11/2015
Web Siteniz Yok mu?
Çanakkale'de Mültecilerin Acı Sonu
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek için gelen Suriyeli Afgan, 55 kişilik grup gecenin karanlığında Midilli Adasına geçmek için denize açıldı. 55 kişinin bindiği lastik bot battı, 4 çocuk azgın ve soğuk sularda hayatını kaybetti.
 
Suriye’li mültecilerin, Avrupa hayallerine giden yolda dramları devam ediyor. Çoluk çocuk demeden yollara düşen mülteciler, Ayvacık ilçesinin Sivrice Mevkiinde lastik botla Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek için gece karanlığında denize açıldı. Lastik bota 55 kişi balık istifi gibi binerek Avrupa hayallerine kavuşmaya çalışan mültecilerin botu azgın sularda battı. Şişme bot, bir süre sonra Sivrice açıklarında büyük dalgalara dayanamadı. İçinde, Afgan ve Suriyeli olan 55 kişilik lastik bottakiler Sahil Güvenlik ( ALO 158) arayarak yardım istedi. 
 
Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri, mültecilerin yardımına koştu. Maalesef, 3’ü erkek 1 kız çocuk olmak üzere 4 çocuğun cesedini bulan ekipler, diğer kaçak mültecileri sağ olarak kurtardı.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 3039 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Ölü#Çoçuk#Suriyeli#Mülteci#adası#Midilli#Ayvacık#çanakkale
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER