Haritadan Firma Ara

Dünya Haberleri

Zarrab’a Şok..
HaberlerDünya
13.48 , 17/06/2016
Web Siteniz Yok mu?
Zarrab’a Şok..
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
İran asıllı Türk işadamı Reza Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman, Amerika’da tutuklu bulunan Zarrab’ın kefaletle serbest bırakılma talebinin reddedilmesinin üzücü olduğunu ve karara itiraz edeceklerini söyledi.
 
Amerika’da, kara para aklama, İran’a uygulanan yaptırımları delme, dolandırıcılık gibi suçlardan tutuklu olarak yargılaması devam eden Reza Zarrab’ın, Yargıç Richard Berman tarafından reddedilmesi Zarrab ve ailesi tarafından hayal kırıklığı yarattı. Reza Zarrab’ın avukatı, verilen kararla hayal kırıklığına uğradıklarını karara itiraz edeceklerini ve masum olduğuna inandıkları Zarrab’ı savunmaya devam edeceklerini söyledi. Dava, Türkiye’nin yanı sıra Amerika’da da yakından takip edilirken, Yargıç’ın kefalet talebini reddetmesi Amerika’da da yankı buldu, haber sitelerinde, “Para özgürlüğü satın alamadı” olarak geçti.
 
ABD’de savcı Preet Bharara tarafından tutuklanan Reza Zarrab dosyasında savcı Bharara açıkladığı yeni belgelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da adı geçiyor.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 3313 defa incelenmiştir.

Etiketler: #İran#RezaZarrab#Benjamin#Amerika#Tutuklu#Kefalet
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER