Kırklareli’de, 1 yıl önce boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen Gizem Şen kadınların omuzunda son yolculuğuna uğurlandı.
24 yaşındaki Gizem Şen, 1 yıl önce boşandığı eşi tarafından tabancayla vuruldu. Eş katili eski koca, daha sonra kendi başına da ateş ederek ağır yaralandı. Ağır yaralanan 28 yaşındaki Samet Hari’nin de, dün gece hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Samet Hari’nin daha sonra da, kaldığı hastanede kalbi durduğu belirtildi. Eski eş kurşunuyla genç yaşta hayata veda eden Gizem Şen’in cenazesi kadınların omuzunda uğurlandı. Samet Hari’nin de cenazesi, eşinin cenaze namazının kılındığı Hızır Bey Camii’nde 2 saat arayla kılındı. Hari’nin cenazesine, akrabaları ve arkadaşları katıldı. İkindi namazından sonra Hari’nin cenazesi de, Kırklareli Belediyesi Şehir Mezarlığı’na getirilerek toprağa verildi.
Samet Hari’nin, ailesi organları bağışlama kararı aldı. İddialara göre, Samet Hari’nin uyuşturucu bağımlısı olması nedeni ile organ nakli için uygun olmadığı bildirildi.