Haritadan Firma Ara

Kırklareli Haberleri

Kırklareli'de, "Benimle Delirir Misin" Sahnede
HaberlerKırklareli
14.24 , 21/10/2015
Web Siteniz Yok mu?
Kırklareli'de,
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz

   Kırklareli’li tiyatro severlere, Kırklareli Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında, ‘’Benimle Delirir Misin’’ oyunu sahne alacak.

   Tiyatro yazarı Mine Artu’nun, yazdığı ‘’ Benimle Delirir Misin ‘’ son yılların en iyi komedi oyunlarından birisi. Oyunun başrollerinde, 80’ler dizisinde de rol alan Necmi Yapıcı ve Mehtap Bayri paylaşıyor. Tiyatro eserinde kadın-erkek ilişkileri konu alınmış. Büyük bir hata sonucu, mecburen yapılması gereken hizmet gibi nikah masasına oturmaları ve sonrasında yaşananlar Mine Artu’un kaleminden sahnelere uyarlanarak belki birkaç saat birlikte delirmek isteyenlere sunulan bir eser. Gelenlerin keyifle seyredecekleri, yapılan hataların nasıl kahkahaya dönüştüğünü göreceksiniz.

   Tiyatro eseri, 24 Ekim Cumartesi, saat 20.30 da Kırklareli Üniversitesinde tiyatro severlerle ücretsiz olarak buluşacak.

   Mine Artu Kimdir?

   Sanatçi 1972 yılında İzmir’de doğdu. Yüksek tahsilini de İzmir 9 Eylül’de Görsel Sanatları okuyarak tamamladı. Suat Taşer kısa oyun yarışmasında 1992-93-94 senesinde ödüllerini kazandı. Yüksek lisans için Viyana Üniversitesine kabul edildi. TRT’nin İzmir ve İstanbul radyolarında bazı eserleri yayına girdi. Sanatçının ‘’Zula’’, ‘’Pembe Cadillac’’  romanları yayınlanmıştır.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
Bu haber 2277 defa incelenmiştir.

Etiketler: #BenimleDelirirMisin#Tiyatro#Kırklareli
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER