Haritadan Firma Ara

Kırklareli Haberleri

YÖK. Başkanı Saraç, Kırklareli?de!
HaberlerKırklareli
14.53 , 02/10/2015
Web Siteniz Yok mu?
YÖK. Başkanı Saraç, Kırklareli?de!
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz

 

     Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç Kırklareli Üniversitesi’ni ziyaret etti. Fakülteye birincilikle yerleşen 7 öğrenci başarı mektubunu Başkan Yekta Saraç’tan aldılar.

     Program, Kırklareli Üniversitesi Kayalı yerleşkesi Konferans Salonunda düzenlendi. Programa Kırklareli Valisi Esengül Civelek, YÖK. Başkanı Prof. Yekta Saraç, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve öğrenciler katıldı. Kırklareli Üniversitesine birincilikle yerleşmiş olan öğrencilere Başkan Yekta Saraç tarafından başarı mektupları takdim edildikten sonra Vali Civelek ve Rektör Aykaç tarafından birincilikle yerleşen öğrencilere hediyeler verdiler. YÖK. Başkanı Saraç gazetecilere yaptığı açıklamalarda, öğrencilerle birlikte yeni projeler üremek, onlarla olan iletişimi daha iyi sağlamak istediklerini belirtti.

    2015-2016 sezonunda da üniversitelerimize birincilikle yerleşen bin 351 öğrencimize direk YÖK. Başkanı olarak, ‘’ öğrenci ve ailelerine başarı mektuplarını ileterek diyalogları geliştirmeyi düşünüyoruz’’ dedi.

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
 
Bu haber 2052 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Kırklareli#üniversite#YÖK
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER