Haritadan Firma Ara

Magazin Haberleri

Ünlü Sanatçı Duruşmaya Gelmezse Zorla Getirilecek
HaberlerMagazin
09.03 , 12/03/2016
Web Siteniz Yok mu?
Ünlü Sanatçı Duruşmaya Gelmezse Zorla Getirilecek
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Ünlü Sanatçı Duruşmaya Gelmezse Zorla Getirilecek
 
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca’daki yalıları hakkında kanuna uygun olmayan tadilat yaptırdığı gerekçesi ile yargılandığı davanın bir daha ki duruşmasına katılmadığı takdirde zorla getirilecek.
 
Ebru Gündeş’in, Kanlıca’daki yalıları Tabiat Varlıkları Koruma Kanuna uymayarak tadilat yaptırması iddiası ile eşi Rıza Sarraf, Ebru Gündeş Sarraf ve bu işleri yaptığı belirlenmiş olan Hakkı Süha Gökdemir’in 3’er yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı. Beykoz adliyesindeki duruşmaya Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş’in avukatları, Hakkı Süha Gökdemir ve şikayetçi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, CHP İl Sekreteri Hakkı Sağlam katılırken CHP’nin İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’da duruşmayı izledi. İnşaat mühendisi olan Gökdemir savunmasında, Rıza Sarraf’ın yalıları aldıktan sonra tadilat için kendisine geldiğini ben de 116 ada 5 parsel için izin alabileceğimi belirttim. Vekaletnameyi Ebru Gündeş’in verdiğini, konuşmaları da Rıza Sarraf’la yaptığını belirten Gökdemir 4 ay sürede basit onarım yapıldığını kendisinin bu sürede yalıda bulunmadığını bu çalışmayı yapanların taşeron olduğunu belirtti. Kişilerle bağlantısı olmadığını da belirtti.
 
Şikayetçi Hakkı Sağlam ise, konu olan yerin dünyanın göz bebeği olan bir yer olduğunu sanıkların İmar Kanunu’na aykırı yapı inşa ettiklerini savunarak sanıkların cezalandırılmasını istedi.
 
Mahkeme, mazeret bildirmeden duruşmaya katılmayan Ebru Gündeş ve eşi Rıza Sarraf’ın, bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2624 defa incelenmiştir.

Etiketler: #EbruGündeş#Ünlü#Sanatçı#İstanbul#Belediye#Mahkeme#Tadilat#RızaSarraf
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER