Haritadan Firma Ara

Türkiye Haberleri

MİT 5 İl İçin Uyardı!
HaberlerTürkiye
17.19 , 18/10/2016
Web Siteniz Yok mu?
MİT 5 İl İçin Uyardı!
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
MİT Emniyet’i, IŞİD terör örgütünün Gaziantep, İstanbul, İzmir, Antalya ve Ankara’da sabotaj ve uçak kaçırma eylemleri yapabileceği konusunda Emniyeti uyardı.
 
Dinci terör örgütü IŞİD’in, Türkiye’ye yönelik eylemleri yapacağı konusunda Milli İstihbarat Teşkilatı Emniyet Genel Müdürlüğü’nü bilgilendirdi. 81 ilin Emniyet Müdürleri, olası saldırılar için uyarıldı. IŞİD’in hedefleri arasında Avrasya Tünelinin de olduğu belirtiliyor. “Acil” koduyla gönderilen yazıda, dinci terör örgütünün Türk Havacılık sektörüyle ilgili terörist eylem yapmayı planladığı, uçaklara jilet, bıçak veya patlayıcı madde sokarak eylem yapmayı düşündükleri konusunda istihbari bilgiye ulaşıldığı belirtildi. IŞİD’in, TSK ve ÖSO ile birlikte düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonunda kaybettiği topraklara misilleme olarak Türkiye’de terörist eylem planladığı belirtildi.
Konuyla ilgili olarak tüm güvenlik güçleri uyarıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü 81 ile talimat verdi.
 
Bu doğrultuda bilhassa belirtilen yerlerde görev yapan özel güvenlik görevlileri başta olmak üzere tüm özel güvenlik görevlilerinin daha dikkatli e duyarlı görev yapmaları yönünde uyarılmaları ve sorumlu rütbeli personel tarafından da konunun bizzat takip edilmesi hususunda gereğini rica ederim.” Kaynak: Cumhuriyet 
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 4235 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Mit#Emniyet#İşid#Gaziantep#İstanbul#izmir#Antalya#Bursa#Ankara#Sabotaj tümü ›
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER