Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Arda Turan’la çok iyi dost olduklarını, ünlü futbolcuyla görüşmelerinin devam ettiğini Atlatico Madrid’e geri dönmesinin mümkün olmadığını, Arda Turan defterinin kapandığını belirtti.
Barcelona’nın 41 milyon Euro’ya transfer ettiği, Arda Turan hakkında İspanya’nın As gazetesindeki haberde gelecek sezon için yıldız futbolcunun Çin takımları öncelikli olmak üzere başka bir kulübe transfer olabileceğini iddia etti. Tüm bunlar üzerine 2011-2015 yılları arasında forma giydiği Atletico Madrid’e geri dönüp dönmeyeceği tartışma konusu oldu. Arda Turan, Atletico Madrd’de oynadığı dönemlerde çok iyi performans göstermiş ve güzel hatıralar bırakmıştı.
Atletico Madrid Başkanı Cerezo’da bu konuda tartışmalara Ardayı öven sözleri söyledikten sonra o defter kapandı diyerek son verdi.