Önce Kadın Oldu, Şimdi Beşiktaşlı Futbolcuyla Aşk Yaşıyor
Selin Ciğerci ameliyatla cinsiyet değiştirerek kadın oldu. Selin Ciğerci’nin açıklamaları, Beşiktaş camiasını karıştıracağa benziyor. Ciğerci’nin, “Beşiktaşlı bir futbolcuyla aşk yaşıyorum” demesi üzerine gözler siyah-beyazlı takıma çevrildi.
Selin Ciğerci, 2 yıl önce geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber ise, Ciğercinin, Beşiktaşlı yabancı bir futbolcuyla aşk yaşadığını iddia etmesi oldu. Selin Ciğerci, Posta Gazetesi’ne verdiği röpörtajda, adını kendisiyle birlikte olduğu için hedef yapılmasını istemediğinden dolayı sır gibi saklayan Ciğerci, Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından birsiyle 1 yıldır birlikte olduğunu açıkladı. Sevgilisiyle çok mutlu olduklarını ve boy boy fotoğrafları olduğunu söyledi.
Selin Ciğerci, sosyal medyayı aktif kullananlardan. Ciğerci, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da zaman zaman adından söz ettiriyor.