Haritadan Firma Ara

Tekirdağ Haberleri

Yine Bir Can, Yok Oldu
HaberlerTekirdağ
15.55 , 19/10/2015
Web Siteniz Yok mu?
Yine Bir Can, Yok Oldu
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde Belediyede taşeron işçi olarak çalışan 46 yaşındaki İsmail D. Yalnız yaşadığı evinde tavana asılı olarak bulundu. 
 
İsmail D. Saray’ın Büyükyoncali Mahallesi’nde yalnız yaşıyordu. Belediye’de taşeron işçi olarak çalışan İsmail D.’nin evine evi temizlemek için gelen yengesi tarafından tavana asılmış olarak bulundu. O vaziyette kayınbiraderini gören yenge durumu eşine bildirdi. Ölen İsmail D.’nin kardeşi hemen eve geldi ve 112’ye ve jandarmaya haber verildi. İsmail D.’nin öldüğünü tespit eden ekipler, cenazenin incelemesinin ardından otopsi için Saray Devlet hastanesine götürdü. Merhum İsmail D.’nin, ölmeden önce yazdığı mektupta, psikolojik sorunları olduğunu ve ölümüyle ilgili kimsenin sorumlu olmadığını belirttiği bir mektup bıraktığı ifade edildi. Ayrıca merhumun köyüne gömülmek istemediği, cenazesinin Büyük Yoncalı Mahallesindeki mezarlığa gömülmesini istediği belirtildi.
 
İsmail D.’nin iş arkadaşları, kendisinde psikolojik bir sorun görmediklerini, namazını bırakmayan sakin bir insan olduğunu söylediler. İntihar olayı ile ilgili araştırma ve incelemeler devam ediyor.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
 
Bu haber 4552 defa incelenmiştir.

Etiketler: #tekirdağ#Saray#Kırklareli#Belediye#İşçi#İntihar#Ölüm
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
  mekanı cennet olsun kim bilir ne derdi vardı...  
 
hacı hüseyin, 22/10/2015  
 

Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER