Haritadan Firma Ara

Siyaset Haberleri

Trakya'da Seçim
HaberlerSiyaset
19.55 , 01/11/2015
Web Siteniz Yok mu?
Trakya'da Seçim
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Kırklareli, Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ’da oy verme işlemleri saat 08.00 de başladı. Trakyalı seçmenler, oy kullanmak için erken saatlerde sandık başına gittiler. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere toplam 12 vekil çıkartacak.
 
Edirne’de seçime vatandaşların ilgisi yoğun şekilde devam ediyor. Edirne bu seçimlerde 3 milletvekilini meclise yollayacak. Ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Edirne’liler herkesin oylarını kullanmalarını istedi. Edirne’de 304.520 seçmen 994 sandıkta oy kullanacak.  Tekirdağ, 6 milletvekilini meclise göndermek için sandığa gitti. Tekirdağ’da 673 bin 17 kişinin 1999 sandıkta oy kullanması bekleniyor. Tekirdağ’da da vatandaşların oy kullanmak için yoğun ilgisi gözlendi. Kırklareli meclise 3 milletvekili gönderiyor. Sabah 08.00 de başlayan oy verme işlemine katılım yoğun. Kırklareli’nde, 264 bin 853 seçmenin 856 sandıkta oy kullanacağı belirtildi.
 
Çanakkale’de sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çanakkale 4 milletvekilini meclise yollamak için sandığa gidiyor. Çanakkale’de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri yapılamadı. Gün boyu feribot seferleri gerçekleştirilemezse, oy kullanacak kişiler için mağduriyet yaşanabileceği belirtiliyor.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2557 defa incelenmiştir.

Etiketler: #çanakkale#tekirdağ#Edirne#Kırklareli
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER