Haritadan Firma Ara

Sağlık Haberleri

Yaşı Uzatan Su Çanakkale’de
HaberlerSağlık
10.31 , 02/01/2016
Web Siteniz Yok mu?
Yaşı Uzatan Su Çanakkale’de
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bulunan 2 bin 300 yıllık tarihi Kestanbol Kaplıcaları’nda tedavi görmek için gelen vatandaşlar gündüzleri kaplıcada fizik tedavi görüp akşamları da keman eşliğinde stres atıyorlar.
 
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bulunan Kestanbol Kaplıcaları’na vatandaşlar fizik tedavi için geliyorlar. Kaplıcanın sahipleri, kaplıcaya gelen vatandaşlara gündüzleri tedavi akşamları da misafirleri rahatlatmak, başka bir anlamda terapi yapmak adına onlara keman eşliğinde müzik ziyafeti veriliyor. Milattan Önce 310 yılında Büyük İskender adına kurulan, Alexandreia Troas Antik kentinde inşa edilmiş olan ve Anadolu’da Roma döneminin en büyük hamamı olarak gösterilen Herodes Atticus Hamamı’na yakın yerde kurulmuş olan Kestanbol Kaplıcaları, suyu ile şifa dağıtırken, akşamları da keman eşliğinde eğleniyor. Kaplıca suyunda, litresinde 22 gram mineral bulunuyor. Şifalı su, iskelet sistemi, solunum sistemi, cilt, kas, romatizmal rahatsızlıklar, karaciğer, gut, şeker, safra kesesi, kadın hastalıkları, nörolojik hastalıkları, mide, bağırsak hastaları tarafından tercih ediliyor.
 
Kaplıca’nın şefi Mehmet Ali Koyuncu, ‘’Kaplıcanın şifa kaynağı suyunun yanında, doğal güzellikleri de olduğunu, gelen misafirlerinin şifalı sularda tedavi olurken akşamları da onların huzur bulmaları adına keman eşliğinde müzik terapisi yapıyoruz’’ dedi.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2071 defa incelenmiştir.

Etiketler: #çanakkale#Sağlık#FizikTedavi#Kaplıca#Şifa#Trakya#Ezine
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER