Haritadan Firma Ara

Magazin Haberleri

Ebru Gündeş ve Reza Boşanıyor
HaberlerMagazin
16.20 , 25/09/2016
Web Siteniz Yok mu?
Ebru Gündeş ve Reza Boşanıyor
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ve İran asıllı işadamı RezaZarrab’ın boşanıyor olması, magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ebru Gündeş’in, Amerika’da tutuklu eşi RezaZarrab’tan iddialara göre uzun bir süredir boşanmak istiyordu. Gündeş’in boşanma kararı, çiftin avukatları tarafından doğrulandı.
 
Ebru Gündeş ve RezaZarrab, 11 Şubat 2010 tarihinde aile arasında kıyılan nikâhla evlenmişlerdi. RezaZarrab’ın avukatı Volga Gökçe, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, Gündeş’in boşanma isteğini 13 Haziran’da Zarrab’a bildirdiğini ve boşanmayı hızlandırmak için avukatlara aracılığı ile boşanma vekâletnamesini Zarrab’a yolladığını söyledi. RezaZarrab, boşanma ile ilgili basın açıklamasında bulundu;
 
“13 Haziran 2016’da Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak isteğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23 Eylül 2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğun bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm.”
 
2010 yılının şubat ayında evlenen çiftin, Alara adında bir kız çocukları var.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2235 defa incelenmiştir.

Etiketler: #EbruGündeş#RezaZarrab#Evlilik#Boşanma#ABD#Avukat
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER