Haritadan Firma Ara

Kültür Haberleri

Kadir Mısırlıoğlu Coştu, ‘Shakespeare’ Değil ‘Şeyh Pir’ v...
HaberlerKültür
09.09 , 06/07/2016
Web Siteniz Yok mu?
Kadir Mısırlıoğlu Coştu, ‘Shakespeare’ Değil ‘Şeyh Pir’ ve Gizli Müslüman..
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Katıldığı bir televizyon programında, Kadir Mısırlıoğlu’nun sözleri sosyal medyada patladı. Dünyaca ünlü İngiliz yazar William Shakespeare’in aslında gerçek isminin “Şeyh Pir” olduğunu iddia etti. Mısırlıoğlu ayrıca, Shakespare’nin gizli Müslüman olduğunu öne sürdü.
 
Beyaz Tv’de yayınlanan Ramazan Sohbetleri programına katılan tarihçi Kadir Mısırlıoğlu, dünyaca ünlü yazar Shakespeare’nin aslında İngiliz olmadığını ve gerçek isminin de ‘Şeyh Pir’ olduğunu iddia etti. Mısırlıoğlu, İngiltere’de o isimde bir adam gelmediğini aslının Şeyh Pir olduğunu ve ünlü yazarın gizli Müslüman olduğunu savundu. Shakespeare’nin 500 yıl önce kaleme aldığı bir tiyatro oyununu şu anda bir İngiliz çocuğu okusa anlayacağını söyledi.
 
Kadir Mısırlıoğlu, daha önce de dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu için ağır ifadeler etmişti. Mısırlıoğlu,” Davutoğlu’nun tasfiyesi başkanlığa karşı olmasındandır. Bunu perdenin önünde çok hissetmediniz. Şimdi gidenin arkasından konuşmak yakışmadığı için söylemiyorum ama itaati küçüklük zannetti” demişti.
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
Bu haber 2866 defa incelenmiştir.

Etiketler: #KadirMısıroğlu#WilliamShakespeare#ŞeyhPir#BeyazTv#Ramazan
 
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER