Haritadan Firma Ara

Gündem Haberleri

Piyasanın Yıldızı Hyundai Tucson
HaberlerGündem
14.12 , 24/10/2015
Web Siteniz Yok mu?
Piyasanın Yıldızı Hyundai Tucson
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz
Bir arabadan beklediğiniz her özelliği bulabileceğiniz, dinamik aynı zamanda tasarımıyla muhteşem, size sunduğu konfor ve rahatlık, sürüş kolaylığı en önemlisi maksimum güvenlik hepsini bir arada bulabileceğiniz harkulede bir ürün.
 
Yeni Tucsonlar, sürüş kolaylığı, son teknoloji ve harika tasarımıyla ayrı bir stil oluşturarak farkını gösteriyor. Görünüm olarak, hatlar birbirinden ayrıştırılmış, dinamik akıcı bir yüzeye sahip. Yeni Tusconların içine bakıldığında isteğinize göre; siyah, krem veya bej deri koltuklarla ferah bir ortam sağlanmış. Tavanın tamamen açılması (panaromik tavan) ile aracın içi insanı ferahlatıyor. Bagaj kapağı otomatik açılıyor, bagaj içi oldukça geniş bir alan yaratılmış durumda.
 
Aerodinamik Tasarım
 
Bu kadar muhteşem bir tasarımla gelen yeni Tucson, sadece göze hitap etmiyor. Aracın hava ile temasında sürtünme katsayısı düşürüldü. Aracın geniş duruşu, yüksek hızlarda stabilitesini sağlamakla birlikte, gövde altının aerodinamik optimizasyonu, ön tampon kenarı, arkada bulunan spoyların yan kenarlarında çok özel iyileştirmeler yapıldı. Yeni Tuscon’da arka koltuklar 60:40 oranında katlanabiliyor. Yeni Tucsonlarda yolcu güvenliği en düzeyde sağlanmış. Yolcuların bulunduğu bölümler, yüksek dayanıklı malzemeler ile son teknoloji güvenliği bir arada sunmuştur.  Sürekli aktif olan güvenlik özellikleri LKAS, BSD ve AEB içermektedir.
 
T-GDI Motor
 
Yakıt cimrisi, vites geçişleri çok hızlı ve harika bir performans. Motor sadece bazı motor tiplerinde olan Hyundai’nin, 7 ileri Çift Kavramalı Aktarma sistemi ve 1.6 TGDI motorun birleştirilmesiyle oluşturulmuştur.
 
Fiyat Aralığı
 
Hyundai Yeni Tucson için oldukça zengin bir donanım listesiyle karşımıza çıkıyor. Geniş seçenekleriyle ve farklı kombinasyonlarla fiyat seviyesi yükselebiliyor. Ama donanım yelpazesinin genişliği sizlere aradığınızı kolayca bulmanızı sağlayacaktır. Türkiye’de Hyundai Tusconların fiyatı 81.600 TL ile 169.900 TL. Arasında değişmektedir.
 
 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
 
 

 
 
Bu haber 7857 defa incelenmiştir.

Etiketler: #Hyundai#Yeni#Tucson#Türkiye#1.6TGDI#genler#Fiyat#Motor
Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER