Haritadan Firma Ara

Tekirdağ Haberleri

Berber Mi? Barbar Mı?
HaberlerTekirdağ
18.14 , 20/06/2015
Web Siteniz Yok mu?
Berber Mi? Barbar Mı?
Bu bir tanıtımdır.
Reklam Verebilirsiniz

Çorlu Galata Sokakta kaçak olarak kullandığı suyu kesilen berber, Belediye’ye giderek yasal aboneliğini gerçekleştirdi.Resmileşen abonelik nedeniyle kesik olan suyu açmaya gelen ekipleri ise büyük bir sürpriz bekliyordu.Berber ve komşu esnaf,suyu açmaya gelen TESKİ elamanlarını sopayla döverek hastanelik etti.

Olay, Muhittin Mahallesi Şehit Arman Galata Sokak üzerinde bulunan erkek kuaför dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet T.’ye ait dükkanın suyu abonesiz kullandığı gerekçesiyle Tekirdağ Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TESKİ) ekipleri tarafından kesildi. Bunun üzerine Muhammet T. evraklarını tamamlayarak su abonesi oldu. 
Muhammet T'nin kesik suyunu açmaya giden TESKİ çalışanları Ramadan Hanilçin ve Gökay İşler, iş yeri sahibi ve yan komşusu Özcan A., tarafından sopalarla dövüldü. Bu sırada başına darbe alan İşler’e Çorlu Devlet hastanesinde beş dikiş atıldı. 

Özcan A. ve Muhammet T., olayın ardından gözaltına alındı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Albayrak, yaşanan olayın son derece yanlış olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımız saldırıya uğramıştır. Bu son derece üzücü bir olaydır. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Biz bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi. 

 
Bu bir tanıtımdır.
 
Reklam Verebilirsiniz
 
 
 
 
Bu haber 2489 defa incelenmiştir.

Habere Yorum Bırakın
Misafir Avatar
İsim
E-Posta
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.
  Bu insanlarda emir kulu ulan adi herifler adamin helalinden kazandigi ekmege sizin gibi haramzadeler goz dikmis ben olsam tararim o berberi  
 
Murat ulucan, 21/06/2015  
 

Anket
  Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?
 
  Oyla
SON GELİŞMELER